Tarım ve Orman Bakanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen organizasyon, Sakarya'da aileleri iki günlük kamp programında bir araya getirecek.
KAMP SAPANCA İL ORMANI'NDA KURULACAK
Etkinliğin Sakarya programı Sapanca İl Ormanı Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilecek. Katılımcılar bugün saat 14.00'ten itibaren kamp alanında buluşacak.
Programın 9 Ağustos Pazar günü öğle saatlerinde sona ermesi planlanıyor.
KATILIMCILARA CAĞ KEBABI İKRAM EDİLECEK
Kamp süresince ailelere çeşitli ikramlar da sunulacak. Programın ikinci gününde saat 18.00'de katılımcılara cağ kebabı ikram edilecek.
Etkinlik yalnızca kamp faaliyetleriyle sınırlı kalmayacak. Ailelerin birlikte vakit geçirebileceği farklı programlar da düzenlenecek.
ATEŞ BAŞINDA MÜZİK PROGRAMI YAPILACAK
Kampın etkinlikleri arasında ateş başında müzik dinletisi de yer alacak. Sanatçı Remzi Adıyaman, katılımcılar için özel bir program sunacak.





