Uzuntarla Adige Kültür Derneği Gençlik Komitesi tarafından gençleri bir araya getirmek ve sosyal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlenen voleybol turnuvasının ikincisi yapıldı. Geçen yıl başlayan organizasyonda gençler sahada mücadele ederken Melikcan Yenişen’in anısı da yaşatıldı.

TURNUVADA 12 TAKIM MÜCADELE ETTİ

Bu yıl 12 takımın katıldığı organizasyonda ilk eleme turu gerçekleştirildi. Turnuvanın gelecek yıllarda da sürdürülerek geleneksel hale getirilmesi hedefleniyor.

Adige Kültür Derneği Gençlik Komitesi Başkanı Orçun Aksoy, turnuvanın yakın çevredeki ve köydeki gençleri sosyal bir etkinlikte buluşturmayı amaçladığını söyledi.

Aksoy, organizasyonun temel amaçlarından birini, “Amacımız gençleri bir araya getirmek ve Melikcan’ın anısını yaşatmak” sözleriyle ifade etti.

Turnuvanın ilerleyen yıllarda daha geniş katılımla sürmesini istediklerini belirten Aksoy, gelecek yıl organizasyonu panayır havasında gerçekleştirerek büyütmeyi hedeflediklerini kaydetti.

20260808Aw763329 6

YENİŞEN: “TURNUVAYA 12 TAKIM KATILDI”

Uzuntarla Adige Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Yenişen de turnuvanın geçen yıl hayatını kaybeden oğlunun anısına düzenlendiğini belirtti.

“Turnuvaya 12 takım katıldı” diyen Yenişen, organizasyonu gerçekleştiren Uzuntarla Adige Kültür Derneği Gençlik Komisyonu’na teşekkür etti.

Geçen yıl da düzenlenen etkinliğin devam ettirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenişen, turnuvaya katılan takımlara ve seyircilere teşekkür ederek tüm takımlara başarılar diledi.

Muhabir: İhlas Haber Ajansı