PROTOKOL İMZALANDI

Protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Murat Kaya ve Ali İnci, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü’nün katıldığı programda imzalandı.

İLÇELERE YENİ TESİSLER YAPILACAK

Yapılacak yatırımlar kapsamında Erenler’e spor sahası, Hendek’e gençlik merkezi ve sentetik saha kazandırılacak. Söğütlü’de mahallelere basketbol ve tenis sahaları yapılırken, Akyazı’nın mahallelerine de yeni spor tesisleri inşa edilecek. Adapazarı’na ise gençlik merkezi yapılması planlanıyor.
Başkan Alemdar, protokolün ardından yaptığı paylaşımda, Sakarya genelinde hayata geçirilecek yeni spor yatırımlarının kent için hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: Haber Merkezi