Nazile Akarsu/Sinem Mutay

RET VERDİĞİ MADDELERİ EKRAN ÜZERİNDEN AÇIKLADI

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı olağan toplantısında CHP’li meclis üyesi Serhat Erişir, 2 ve 15’inci maddeler için söz alarak ret verdiklerini açıkladı. Madde hakkında komisyon raporunun açılmasını isteyen Erişir, raporun ekrana yansıtılmasını isteyerek, neden ret verdiklerini ekran üzerinden göstererek açıkladı.

“ERMAN TOROĞULU’NA DÖNDÜN”

Olaya CHP Grup sözcüsü Şaban Koludra’nın da dahil olması üzerine Osman Çelik, madde hakkında uzunca konuşulduğu için meclis süresinin uzadığını ayrıca raporları ekrana yansıtan personele karşı ayıp edildiğini belirterek, “Ekranı aşağıya alalım, yan yana koyalım, Erman Toroğlu’na döndün ağabey. Zaten bunların hepsini komisyonda konuştuk” dedi.

“MİKROFONU ELİNDEN ALACAĞIM”

49’uncu madde için de söz isteyen Serhat Erişir, raporun ekrana yansıtılmasını istedi. Osman Çelik’in sürenin azaldığını söylemesine rağmen Erişir ısrar edince, ekrana daha fazla hiçbir şey yansıtmasına izin vermeyeceğini söyleyen Osman Çelik, “Sözünü bitir lütfen mikrofonu alacağım elinden” diye konuştu.

Muhabir: Haber Merkezi