Fenerbahçe'de forvet transferi için çalışmalar sürerken bir yandan da Youssef En-Nesyri ile yolların ayrılması bekleniyor.

Fenerbahçe ile Juventus, Youssef En-Nesyri'nin transferi için anlaşmaya vardı. İtalyanlar, Fenerbahçe'ye kiralama ücreti olarak 5.8 milyon euro ödeyecek. 'Zorunlu olmayan' satın alma opsiyonu ise 21.5 milyon euro.


Öte yandan gece yarısı flaş bir gelişme yaşandı ve Youssef En-Nesyri, Juve'nin kendisine sunduğu teklifi kabul etmedi.


Gece geç saatlerde Sevilla'nın da devreye girdiği öğrenildi. Faslı golcünün, eski kulübüne daha sıcak baktığı için İtalyan devinin teklifine 'evet' demediği ortaya çıktı. Juve Sportif Direktörü Marco Ottolini ise kızarak İstanbul'dan ayrıldı.


Fenerbahçe ise Juventus’un resmî teklifi, Sevilla’nın sözlü teklifinden çok daha iyi olduğu için oyuncuyu bir an önce Juve’ye gönderip santrfor transferini hızlandırmayı amaçlıyor. Başkan Sadettin Saran ve yönetiminin, Faslı golcüye bu tutumundan dolayı çok öfkelendiği ortaya çıktı.

Yorumlar