Beşiktaş yönetimi, daha önce ayrılık kararını ilettiği Aboubakar’ın, gelen tekliflere rağmen kulüpten ayrılmayı kabul etmemesi üzerine yeni bir hamle yaptı.

Aboubakar, Beşiktaş’tan aldığı yıllık ücretin başka bir kulüpte karşılanmaması nedeniyle tekliflere sıcak bakmadı ve sözleşmesini tamamlamaya kararlı olduğunu belirtti.

Kamerunlu yıldızın Beşiktaş’taki geleceği belirsizliğini korurken, yönetim fesih görüşmelerinde oyuncunun bu sezon kazanacağı 3,1 milyon Euro’luk ücretin yarısını ödemeyi teklif etti. Duhuliye.com'un aktardığı bilgilere göre, Aboubakar’ın temsilcisiyle yapılan görüşmeler devam ediyor ve taraflar arasında pazarlık süreci sürüyor.

Aboubakar’ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olsa da, Beşiktaş yönetimi bu ayrılığı erkene çekmek istiyor. Görüşmelerden çıkacak sonuca göre Beşiktaş, oyuncuyla anlaşarak sözleşmeyi feshetmeye hazırlanıyor.

Yorumlar