ARAL ŞİMŞİR İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR
Beşiktaş'ın gündemindeki ilk isimlerden biri Danimarka ekibi Midtjylland forması giyen milli futbolcu Aral Şimşir oldu. Hücum hattında farklı bölgelerde görev yapabilen genç oyuncunun transferi için kulübüyle görüşmelerin başladığı öğrenildi.
Siyah-beyazlıların oyuncu için yaklaşık 9 milyon euro seviyesinde bir teklif hazırladığı belirtilirken, Danimarka temsilcisinin ise daha yüksek bir bonservis beklentisi içerisinde olduğu ifade edildi.
İTALIANO'NUN RAPORUNDA İLK SIRADA
Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun, bire birde etkili, adam eksiltebilen ve hücumda fark yaratabilecek bir oyuncu talep ettiği öğrenildi. Aral Şimşir'in çok yönlü yapısı, yüksek teknik kapasitesi ve skor katkısı nedeniyle transfer listesinin üst sıralarında yer aldığı kaydedildi.
Geride kalan sezonda başarılı bir performans sergileyen milli oyuncu, çıktığı maçlarda attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çekmişti.
KALEYE ALTAY BAYINDIR HAMLESİ
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki bir diğer önemli isim ise Manchester United forması giyen milli kaleci Altay Bayındır oldu. Siyah-beyazlıların uzun süredir takip ettiği deneyimli file bekçisiyle yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydedildiği öğrenildi.
Kulüp yönetiminin hem oyuncu hem de İngiliz ekibiyle yapılan temaslarda olumlu sonuç aldığı ve transferin kısa süre içerisinde netlik kazanmasının beklendiği ifade edildi.
PRENSİP ANLAŞMASI İDDİASI
Siyah-beyazlı kulübün Aral Şimşir ve Altay Bayındır transferlerinde önemli mesafe kat ettiği, taraflar arasında prensip anlaşmasına varıldığı yönündeki iddiaların gündeme geldiği belirtildi.
Transferlerin resmiyet kazanması için kulüpler arasındaki görüşmelerin ve son detayların tamamlanması beklenirken, Beşiktaş yönetiminin yeni sezon öncesinde kadrosuna iki milli yıldızı kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.