CHP’Yİ ELEŞTİRDİ

AK Parti Adapazarı Meclis Üyesi Behlül Bayrak dün meclis toplantısında yaptığı konuşmada Ekrem İmamoğlu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin caz festivali düzenlemesiyle ilgili eleştirilerde bulunurken, “Siz iftar işlerini çok iyi bilmezsiniz. Biz Ramazan ayında yemek dağıtırken, öğrencilere iftar verirken, Bursa Belediyesi caz festivali yaptı” dedi.

“FETÖ’YE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ METHİYELERİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

CHP Adapazarı İlçe Başkanı Sabri Anıl Özkan, Behlül Bayrak’a en sert şekilde cevap verirken, Behlül Bayrak’ın FETÖ paylaşımlarını da ortaya çıkardı. Özkan, Behlül Bayrak’ın haddini aşan söylemlerde bulunduğunu belirterek, şu açıklamada bulundu:

“İmamoğlu terör örgütü” diyerek lafına başlayan Behlül Bayrak, Türkiye’nin birinci partisi Cumhuriyet Halk Partimizin 15 milyon oyla belirlenmiş Cumhurbaşkanı adayına gaflet ve dalalet içerisinde atıfta bulundu. Behlül Bayrak! Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adapazarı ilçe başkanı olarak; yargı eliyle çökmüş olduğunuz belediyelere ve gizli tanık Meşeyle, Palamutla iftira attığınız belediye başkanlarımıza terör örgütü söylemini yaparken geçmişinizi unutmayacaksınız, unutturmam, partime söz ettirmem. Zira terör örgütleri ile bağlantıyı ve FETÖ terör örgütüne yapmış olduğunuz methiyeleri hepimiz çok iyi biliyoruz. Terörist hoca efendinizin dibinden ayrılmayan sizler, bu ülkenin kurucu ve kurtarıcı partisine laf söyleyecek en son kişilersiniz!”

“HADSİZLİK HİÇBİR ZAMAN CEVAPSIZ KALMAZ”

Özkan’ın açıklamasının devamı şöyle:

“Bağımsız belediye başkanı Mutlu Işıksu’yu savunurken yapmış olduğunuz hadsizlik hiçbir zaman cevapsız kalmaz. Sizin ağababalarınız benimle başa çıkamamış; bu saatten sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ni ağzınıza alırken dikkat etmeyi öğreneceksiniz.”

Muhabir: Haber Merkezi