AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” programı kapsamında Sakarya teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleştirilecek saha çalışmaları öncesinde toplantı düzenlendi. Toplantının ardından AK Parti heyeti, Sakarya’nın 16 ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelmek üzere sahaya çıktı. Gün boyunca devam edecek program kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirilecek, toplumun farklı kesimleriyle görüşmeler yapılacak. Ziyaretlerde vatandaşların talep, öneri ve beklentileri doğrudan dinlenerek sahadaki değerlendirmeler alınacak.

ÇOK SAYIDA SİYASİ TOPLANTIYA KATILDI
AK Parti Sakarya İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, MKYK Üyeleri Abdurrahman Akyüz, Aydoğan Ahıakın, Saliha Dönmez, Büşra Koyuncu, ve Harun Çelik, MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, Aksaray Milletvekili, İl Koordinatörü Hüseyin Altınsoy, İstanbul Milletvekili Ersin Beyaz, Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Kocaeli Milletvekilleri Veysal Tipioğlu ve Sami Çakır, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül ve Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, önceki dönem İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

EN GÜÇLÜ DESTEĞİ SAKARYA VERECEK
Açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "Bugün inşallah 16 ilçemizde vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Programın sonunda il danışma meclisini gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımızın ekibi olarak çok güzel programlar yapacağız. Biz teşkilatınız ile birlikte ilçelerimiz de girilmedik kapı bırakmayacağız. Sakarya’da, 81 ilimiz de Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği veren il olacak bunun sözünü buradan veriyoruz. Sakarya her zaman Cumhurbaşkanımızı en güçlü şekilde destekledi ve yine destekleyecek" dedi.

"BAŞKAN ALEMDAR, MİLLETE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYOR"
Toplantıda konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, Sakarya’nın her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduğunu dile getirerek destekleri için teşekkür etti. Gül, sözlerine şöyle devam etti:
“Sakarya hem turizmi, sanayi ve ihracatıyla, üreten ve Türkiye'nin katma değerine katkı sağlayan bir ilimiz. Emeğiyle ülkemize destek olan şehrimize teşekkür ediyorum. Sakarya huzur için de yaşanabilecek çok müstesna bir il. Bugün 16 ilçemizde vatandaşlarımıza buluşacağız. Ak Partinin en büyük gücü milleti ile bir arada olmasıdır. Bugün Sakarya'da vatandaşımızla görüşerek talepleri merkeze göndereceğiz. Sakarya'da devam eden çok önemli yatırımlar var. Şehir hastanemiz, adalet binamız gibi yatırımlar ile milletimize hizmet ediyoruz. Yusuf Alemdar başkanımız millete hizmet için çalışıyor.”
“CUMHURBAŞKANIMIZIN YENİDEN ADAY OLMASI İÇİN ENGEL YOK”
Türkiye'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğine ihtiyacı olduğunu söyleyen Gül, meclisin alacağı kararla cumhurbaşkanının yeniden seçilmesi için karar verileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Cumhurbaşkanımız liderliğinde milletimizin ne sorunu varsa o sorunu çözdük. Terörsüz Türkiye süreciyle Türkiye yoluna emin adımlarla devam ediyor. Milli dayanışması güçlendirecek çalışmaları yapıyoruz. Türkiye çok güçlü bir ülke. Türkiye çok güvenilir bir liman olarak takip edilen bir ülke haline geldi. Sokak da gezerken kime sorarsanız sorun iyi ki Recep Tayyip Erdoğan başımızda diyor. Cumhurbaşkanımızın yeniden aday olması için önünde bir engel bulunmamaktadır. Meclisimizin alacağı bir kararla Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi içi karar verecektir. Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğine ihtiyacı vardır. AK Parti olarak biz seçimlere her gün hazırız. Bir seçim bitince diğer seçimler için çalışmalarımıza başlıyoruz"





