Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Akyazı’da meşalelerle karşılandı. Alemdar’a Akyazı programında İl Başkanı Yunus Tever ve İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan eşlik etti.
Büyükşehir Adayı Yusuf Alemdar Akyazı Belediyesini ziyaretinde çiçekler ve meşalelerle karşılandı. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Alemdar kısa bir selamlama konuşması yaparak, kendisine gösterilen sevgiye teşekkür etti. Yusuf Alemdar ardından AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Kadın Kolları Başkanı Emine Kır, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak tarafından karşılanan Alemdar teşkilat üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Cumhur İttifakının Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Akyazı MHP İçe Başkanı Seyhan Sofuoğlu ve partilileri ziyaret etti

Muhabir: Haber Merkezi