Yeni dönem resmen başladı…

BAL Ligi temsilcimiz Hendekspor hafta sonu yaptığı kongrenin ardından ilk toplantısında Başkan Adil Karabulut Başkanlığında görev dağılımını gerçekleştirdi.

Yapılan Kongrenin ardından Başkanlığa seçilen Adil Karabulut Yönetim Kurulu üyeleri ile Bayraktepe sosyal tesislerinde ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

Yönetim Kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştiren Başkan Adil Karabulut “ Kongremizin ardından ilk toplantımızı gerçekleştirerek görev dağılımını da yaptık. Görevlendirmelerimizi yaparken 28 kişilik ekibimize eşit bir şekilde görev dağılımı yaparak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

TEKNİK DİREKTÖRLE ANLAŞILDI

Hendekspor Yönetiminin Bayraktepe sosyal tesislerinde gerçekleştirdiği toplantının ardından Antrenör Sami Bağdatlı ile görüşmelerini tamamladı ve takımın başına getirildi. Hendekspor Kulübü Başkanı Adil Karabulut ve Yönetimi Antrenör Sami Bağdatlı’ya görevinin hayırlı olması temennilerini iletti.

Uzun yıllar Hendek’te Antrenörlük yapan Antrenör Sami Bağdatlı Yönetim ile birlikte Hendekspor’umuz için en güzelini yapmanın gayretini sarf edeceğiz. Transfer çalışmalarımıza hız vererek kısa sürede sahaya ineceğiz” ifadelerine yer verdi.

BAL Ligi temsilcimiz Hendekspor’da görev dağılımı ise şu şekilde oluştu;

Başkan Adil Karabulut, Başkan Yardımcıları Süleyman Tarım, Hikmet Yılmaz, As Başkan Osman Dandan, Mali Sayman Hızır Çağrı Güngör, Genel Sekreterler Emel Kasap, Hüseyin Çalman, Basın Sözcüsü Ferdi Kahveci, Futbol Şube Sorumlusu Metin Genç, Alt Yapı Sorumluları Celil Keleşoğlu, Burak Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Saim Gürbüz

10 Tem 2019 - 16:25 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.