Yaser Altay'a transfer oldu

Sakaryaspor’da şok bir ayrılık daha yaşandı. Altay’ın talip olduğu Yaser Hacımustafaoğlu bugün yeşil-siyahlı kulüpten ayrılarak İzmir ekibine transfer oldu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

Sakaryaspor’da transfer döneminin sona ermesine saatler kala şok bir gelişme yaşandı. Sakaryaspor’un forveti Yaser Hacımustafaoğlu’na 1.Lig ekibi Altay talip olmuştu. Yaser, Altay’dan gelen teklifi geri çevirmedi ve sözleşmesindeki serbest kalır maddesini kullanarak Altay’a gitti. Şu an İzmir’de olan Yaser’in imza atması bekleniyor.

Sakaryaspor Yönetimi, Yaser Hacımustafaoğlu’nu Altay’a kaptırırken takımda sadece forvet olarak Berk İsmail Ünsal kaldı.

30 Oca 2020 - 16:31 - Spor

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.