TFF görüş talep etti

Koronavirüs nedeni ile 19 Mart'ta askıya alınan 2.Lig ve 3.lig maçlarının durumu ile ilgili flash bir gelişme yaşandı. TFF önümüzdeki hafta yapacağı yönetim kurulu toplantısı öncesinde kulüplerden liglerin nasıl sonuçlandırılmasına ilişkin resmi görüşlerini iletmelerini istedi.

Gazeteci Utku Kaynar'a açıklamalarda bulunan TFF 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler birliği başkanı Volkan Can, Türkiye Futbol Federasyonu ile bugün yaptıkları toplantıda kulüplerin taleplerini yeniden ilettiklerini belirterek; Federasyon yetkililerimizle 2.Lig ve 3.Lig maçlarının durumu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdik. Biz kendilerine kulüplerimizin bize ilettiği talepleri ilettik. Federasyonumuz tüm kulüplerin Cuma günü mesai bitimine kadar liglerin nasıl sonuçlanmasını istedikleri ile ilgili resmi taleplerini iletmeleriniz istedi. Bunun ardından yönetim kurulu toplanarak karara bağlayacak.'' dedi. Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunun önümüzdeki hafta yapacağı toplantıda karara bağlayacak. Öte yandan bir çok kulübün liglerin oynanmaması yönünde görüşünde olduğu, küme düşmenin kaldırılarak grup liderlerinin şampiyon ilan edilerek direkt play-off oynatılması görüşünün ağırlık kazandığı gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Sporexpres

10 Haz 2020 - 15:12 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.