Şampiyona yoğun destek

Yeni hedefinin Dünya şampiyonu olduğu birçok yerel ve ulusal medya aracılığıyla ilan edilen, Sakarya’nın boks tarihinin ilk ve tek Avrupa şampiyonu olan Ece Asude Ediz’e, her kesimden destek mesajları gelmeye devam ediyor.

ÖZSOY: SAKARYA’NIN GURURU

Avrupa şampiyonu Ediz’e hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, sosyal paylaşımdaki mesajında, Avrupa şampiyonumuz ve Sakarya’nın gururu Ece Asude Ediz’e, Dünya şampiyonluğu yolunda ’da, Müdürlüğümüzün desteği tamdır ve artarak devam edecektir dedi.

KESKİN’DEN ÖZSOY’A TEŞEKKÜR

Sakarya’nın boks tarihinde ilk ve tek Avrupa boks şampiyonu Ece Asude Ediz’in, şampiyonluk yolundaki en büyük destekçisi, ünü Türkiye’yi aşan, adeta boks antrenörlüğünde duayen isimler arasında yer alan hocası Muhammed Ali Keskin, Şampiyon sporcusu Ece Asude Ediz adına tebrik mesajlarını kabul etti.

HALKIMIZA TEŞEKKÜR

Keskin: "Şampiyon Öğrencim Ediz’le birlikte, Avrupa şampiyonluğundan sonra hedeflediğimiz Dünya şampiyonluğu yolunda, vermiş oldukları mesajlar ile bizleri destekleyen ve onurlandıran, Tüm Sakarya halkına teşekkür ederim. Ayrıca, göreve geldiği günden bu yana desteğini üzerimizden hiç esirgemeyen ve her daim sporun ve sporcunun yanında olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy’a da teşekkürü bir borç bilirim" dedi

28 Oca 2021 - 09:18 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.