Şampiyon Sakarya'dan

Danimarka’da yapılan uluslararası parapoomsae şampiyonasında Sakarya’dan Fahrettin Karabağ şampiyon oldu.

Şampiyon Sakarya'dan
Şampiyon Sakarya'dan
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Danimarka’da yapılan uluslararası parapoomsae şampiyonasına 60 ülke 800 sporcu katılım sağladı. Türkiye’yi temsil eden Fahrettin Karabağ P33 kategorisinde şampiyon oldu. İki yıldır TÜVASAŞ personeli ve antrenörü olan Cemil Saydam’la beraber çalışan Karabağ daha öncesinde; 2 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Dünya 3.lüğü, 4 Uluslararası Avrupa Şampiyonluğu elde etmişti.

ÇALIŞMALARA DEVAM

Pazar günü yine uluslararası müsabakalarda 1’inci olan Fahrettin Karabağ çalışmalara ara vermeden antrenörü ile birlikte bu ayın sonunda Almanya’da yapılacak olan Deaf & Parapoomsae şampiyonasına da katılım sağlayacak.

07 Eyl 2020 - 14:11 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.