Sakaryaspor'a ikinci stoper yine Ankara'dan

Sakaryaspor, savunmaya takviye yapmaya devam ediyor.Yeşil Siyahlılar takımdan ayrılan stoperlerin yerine bu mevki için ilk olarak Etimesgut Belediyespor forması giyen Eyüpcan Delibalta ile anlaşmıştı. Temsilcimiz ikinci stoper tercihini yeni Ankara temsilcisinden yana kullandı.

Nisa Çoban
Nisa Çoban Tüm Haberleri

Geçtiğimiz sezon Eyüpcan Delibalta ile birlikte savunmada görev yapan Çağlayan Menderes, Sakaryaspor’un ikinci anlaştığı stoper oldu. Etimesgut Belediyespor forması ile 29 maça çıkan 22 yaşındaki savunma oyuncusu birçok takımın transfer listesinde yer alıyordu. Bugün Sakarya’ya gelecek olan genç savunma oyuncusu yeşil siyahlı temsilcimiz ile iki yıllık sözleşme imzalayacak.

ALTERNATİF ARANIYOR

Stoper hattına Çağlayan ve Eyüpcan’ı alan Sakaryaspor bu mevkiiye bir takviye daha yapmak için arayışlarını sürdürüyor. Yeşil Siyahlı formayı daha önce kiralık olarak giyen Bursaspor’dan Ahmet Furkan Özcan ve Alanyaspor’dan Hamza Özdemir’inde yeniden kiralanması gündemde

06 Tem 2021 - 14:33 - Spor

Mahreç  Nisa Çoban


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.