Saha kapatma cezası verildi

Bugün yapılan PFDK toplantısında Sarıyerspor’a, çıkacağı ilk resmi maç için saha kapatma cezası verildiği öğrenildi.

Play-off mücadelelerinde meydana gelen saha olayları ve kötü tezahüratları inceleyen PFDK, bu kararın yanı sıra Sakaryaspor’a da Samsunspor maçındaki kötü tezahüratlar nedeniyle 5 bin lira para cezası verildi.

Alınan bu karara göre Sarıyerspor, evinde oynayacağı ilk maça taraftarından mahrum olacak. Buna göre 21 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak karşılaşmaya Sarıyer taraftarının giriş yapamayacağı belirtilirken, yeşil-siyahlı taraftarların ise kendilerine ayrılan yere girebilecekleri öğrenildi.

İŞTE O AÇIKLAMA

"1- SAKARYASPOR A.Ş.'nin, 09.05.2019 tarihinde oynanan SAKARYASPOR A.Ş. - YILPORT SAMSUNSPOR TFF 2. Lig Play-Off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

2- SARIYER Kulübünün, 09.05.2019 tarihinde oynanan SARIYER - KASTAMONUSPOR 1966 TFF 2. Lig Play-Off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SARIYER Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına..."

14 May 2019 - 16:18 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.