Performansları göz doldurdu

Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü karatecileri seçmelere damga vurdu. 23 okuldan 140 öğrencinin katıldığı il seçmelerine 27 sporcu ile katılan Hendek Karate Takımı 25 madalya ile geri döndü.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Performansları göz doldurdu
Performansları göz doldurdu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ahmet ÇİLECİ/HENDEK

DAMGA VURDU

Yenikent Spor Salonu’nda Gençler Okullar arası (A-B) grubu il seçmeleri yapıldı. Hendek Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı seçmelerde farkını göstererek madalyalara ambargo koydu. 25 madalya ile seçmeleri tamamlayan Hendek HEM Karate Takımının performansı göz doldurdu. 23 okuldan 140 öğrencinin katıldığı il seçmelerine 27 sporcu ile katılan Hendek Karate Takımı 25 madalya alarak seçmelere damga vurdu.

GURURLANDIRDILAR

Hendek Halk Eğitim Antrenörleri Mehmet Kara, Ümit Atış, Volkan Karagöz ve Ayşenur Şahin sporcuları ile gurur duyduklarını ifade ederek; “Centilmence yarışan tüm sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Bir sonraki elemede daha iyi performans sergileyip madalyaları toplamak istiyoruz. Bizden desteğini esirgemeyen değerli kaymakamımız Halil İbrahim Acır, Milli Eğitim Müdürümüz Sabri Doğan ve Halk Eğitim Müdürümüz Osman Yılkın’a şükranlarımızı sunuyoruz”

Altın madalya alan sporcular:

-Sude Nemli

-Sudenaz Arslan

-Gizem Altun

-Nursena Tokacı

-Batuhan Şahin

-Cihat Bak

-Yusuf Zeren

İkinci Olanlar:

Yusuf Efe Karagöz

-Sedanur Arslanoğlu

-İkra Kavak

-Yusuf Yiğithan Aykın

-Emirhan Hane

-Anıl Kadir Benli

-Ömer Faruk Akın

-Niyazi Mert Özmetin

-Ensar Işıker

Üçüncü Olanlar:

-Buse Nemli

-Sude Sinay Korkmaz

-Yağmur Karagöz

-İremnur Şahin

-Zehra Şevval Bekliyen

-Senanur Demirbaş

-Arda Berkay Dandan

-Batuhan Halil Ertaş

-Yakup Karduz

26 Ara 2019 - 12:58 - Spor

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.