Kobaş'a yeni görev

Türkiye, Akdeniz, Avrupa, Dünya Karate federasyonları Karate hakem kurul üyesi Uğur Kobaş’a bir yeni görev daha verildi. Yeni yapılan atamaya göre Kobaş 15 ülkenin Karate federasyonu Hakem Kurulu başkan yardımcısı oldu.

Uğur Kobaş, 15 üye ülkenin bulunduğu (BLACF) Karadeniz ve Hazar ülkeleri Karate federasyonu hakem kurulu başkan yardımcısı olarak atandı. 7 kişilik hakem kurulunda, başkanlığı İranlı yaparken Uğur Kobaş birlikte Rusya, Türkiye, Ukrayna, Gürcistan ülkelerinden üyeler var.

UĞUR KOBAŞ’IN GÖREVLERİ

Akdeniz Karate federasyonu (MKFU) 25 üye ülke, Avrupa Karate federasyonuna (EKF) 53 üye ülke, Dünya Karate federasyonuna 5 kıta federasyonu 194 üye ülkenin bulunduğu federasyonlarıdır. Uğur Kobaş “Şahsıma verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Asıl önemli olan Avrupa ve Dünya hakem kurul üyelikleri. Ülkemin çıkarları doğrultusunda her alanda her herde verilen her görevi yapmaya çalışıyorum.

13 Ağu 2019 - 16:55 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.