Gençler verilen şansı değerlendiremedi

Sakaryaspor, Süper Amatör Lig takımlarından Erenlerspor ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti

TFF 2.Lig’in 20. haftasında deplasmanda Uşakspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor bu mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı hazırlık maçı ve antrenmanla sürdürdü. Süper Amatör Lig ekiplerinden Erenlerspor ile hazırlık maçı yapan yeşil siyahlılar genç ağırlıklı kadro ile sahaya çıkarken yeni transferler Rıdvan, Hamza ve Sinan’da maçta forma giyen isimler oldular.

PERFORMANS BEĞENİLMEDİ

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Erenlerspor 41.dakikada Seçim’in attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazanırken maç boyunca üstün bir futbol sergileyerek izleyenlerin beğenisi kazanan taraf oldu. Yeşil Siyahlılarda özellikle gençler ve yeni transferlerin amatör takım karşısındaki performansı ise beğenilmedi.

22 Oca 2020 - 21:42 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.