‘Bizim için kötü bir gündü’

Misli.com 2’nci lig 7’inci haftasında Sivas Belediyespor ile kendi sahasında karşı karşıya gelen Sakaryaspor, ne kadar baskılarını sürdürse de galibiyet serisini devam ettiremedi. Maç sonrası açıklama yapan Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, kazanamadıkları için çok üzgün olduğunu belirtti.

Haftalar sonra kazanarak şansızlık zincirini kıran Sakaryaspor, bu seriyi sürdüremedi. İstediği pozisyonları elde edemeyen temsilcimiz sahadan beraberlikle ayrıldı. Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Sivas Belediyespor maçı sonrası yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “Bizim için kötü bir gündü. İyi başladık ama daha sonra 10 kişi kalınca problemler yaşamaya başladık. Uzun bir süre 10 kişi kaldık. Daha sonra 10'a 10 dengelendi ama beceremedik. Hakikatten inanılmaz derecede üzgünüm. Beceremedik kazanamadık”

28 Eki 2020 - 16:42 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.