32 madalyayla geri döndüler

29 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Tekirdağ'da yapılan İller arası Trakya Karate Ligi turnuvasında Hendek Halk Eğitim Karate Takımı 32 madalya alarak turnuvaya damgasını vurdu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
32 madalyayla geri döndüler
32 madalyayla geri döndüler
+2
Haber albümü için resme tıklayın

12 İLDEN BİN SPORCU MİNDERDE TER DÖKTÜ

12 ilden 40 kulüp 520 kız 580 erkek toplamda bin sporcunun mücadele ettiği Trakya Karate Ligi'nde Hendek Halk Eğitim antrenörleri Volkan Karagöz ve Ümit Atış, sporcuları ile turnuva da fırtına gibi estiler. Yaptıkları maçlarla göz dolduran Hendekli karateciler 6 altın, 12 gümüş, 14 bronz olmak üzere toplamda 32 madalya aldılar.

ŞAMPİYONAYA DAMGA VURDULAR

Hendek Halk Eğitim Antrenörleri Volkan Karagöz ve Ümit Atış, sporcuların iyi maçlar çıkardıklarını ifade ederek, "Turnuvada dövüşen sporcularımızı vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutlar başarılarının devamını dileriz. Daha iyileri için çalışmalara devam edeceğiz. Bizlere destek olan herkese Hendek Karate Ailesi olarak teşekkür ederiz "dediler.

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Hendek Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın," Halk Eğitim olarak çocuklarımızın, gençlerimizin çok yönlü olarak yetişmesi, başarılı olarak kendilerini ve ülkelerini mutlu edecek tüm faaliyetlerini destekliyoruz. Bu güzel sonuçlar bizleri yeni adımlar atma konusunda motive ediyor" dedi.

Turnuvada madalya alan sporcularımız;

Altın Madalya:

-Özgür Çağan Ergöz

-Güven Dere

-Mehmet Efe Kayacık

-Yiğit Eren Kaba

-Yusuf Yiğithan Aykın

-Ömer Faruk Akın

Gümüş madalya:

-Elif Hayırlı

-Zeynep Turunç

-Aybike İçyüz

-Ecesu Erdoğdu

-Simay Durmaz

-Kayra Bahadıroğlu

-Sait Kaan Kuru

-Görkem Efe Baş

-Aziz Yaman

-Yusuf Arda Dere

-Sefa Onur Er

-Yusuf Eren Temizel

Bronz Madalya Alanlar:

-Defne Baş

-Duru Gürsu

-Elanur Kaya

-Zümra Arslanoğlu

-Zeynep Hayırlı

-Ceren Bitik

-Nursena Tokacı

-İkra Kavak

-Sudenaz Arslan

-İclal Köse

-Ömer Bitik

-Kerem Caner Akbulut

-İlker Eren Özel

-Niyazi Mert Özmetin

03 Mar 2020 - 22:29 - Spor

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.