Yüce’den Tever’e ziyaret

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’i ziyaret eden ve kongre sürecinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, “AK Parti kongreleri adeta bir demokrasi şölenidir. Kongreler; tazelenme, yenilenme ve dinamizmdir” dedi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

KONGRE SÜRECİ KONUŞULDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’i ziyaret etti. Gündeme dair meselelerin değerlendirildiği buluşmada, kongre süreci de masaya yatırıldı. İl Başkanı Tever, AK Parti Sakarya 7. Olağan Kongre sürecinin belirlenen 6 ilçe ile başlayacağını ifade ederek, şunları söyledi: “Kocaali, Hendek, Karasu, Akyazı, Serdivan, Söğütlü ilçelerimizde Şubat ve Mart ayları içerisinde kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Sürecin şehrimize, ilçelerimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ”

İlk günkü heyecanla kutlu yolculuklarını sürdürdüklerini ifade eden ve kongre sürecinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’mız için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sürekli istişare ve iletişim halindeyiz. İhtiyaçlar doğrultusunda ortak hareket ediyoruz. Şimdi partimiz için yeni bir kongre süreci başlıyor. ‘İnandığın Yolda Yürü’ temasıyla başlayacak süreçte 6 ilçemizde Şubat ve Mart aylarında kongreler tamamlanacak. AK Parti kongreleri adeta bir demokrasi şölenidir. Kongreler; tazelenme, yenilenme ve dinamizmdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde inşallah kutlu davamıza sahip çıkmaya devam edecek, inandığımız yolda hep birlikte yürüyüşümüzü sürdüreceğiz” dedi.

HİZMETLER HIZ KAZANDI

AK Parti ile Sakarya’nın her geçen yıl daha da iyi bir noktaya ulaştığının altını çizen Başkan Ekrem Yüce, “2002 yılında milletimize ve memleketimize hizmet aşkıyla yola koyulduk. Hamdolsun her alanda pek çok yeniliği, değişimi ve gelişimin yanı sıra partimizin 18 yıllık geçmişinde ülkemizin ve şehrimizin elde ettiği kazanımları net bir şekilde ortadadır. İnşallah milletimizden aldığımız güçle hareket etmeye, Sakarya’mızı geleceğe hazırlamaya, var olan imkan ve potansiyellerimizi en iyi şekilde kullanmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

06 Şub 2020 - 16:08 - Siyaset

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.