Yavuz'dan HDP'li vekile sert yanıt

HDP'li milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun Sakarya'da bir vatandaşın Kürtçe konuşamadığı ididalarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Sakarya tüm etnik unsurların birlikte kardeşçe yaşadığı huzur kentidir. Alçaklığın lüzumu yok!” diye yazdı.

Yavuz'dan HDP'li vekile sert yanıt
Haber albümü için resme tıklayın

HDP'li milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, kişisel sosyal medya hesabından Sakarya'da bir vatandaşın kalabalık bir ortamda kürtçe konuşmasından çekindiğini iddia etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Gergerlioğlu'na çok sert cevap verdi.

ALÇAKLIĞIN LÜZUMU YOK!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, “Tırnak içinde yazdım" diyerek kurtulamazsın! Sakarya tüm etnik unsurların birlikte kardeşçe yaşadığı huzur kentidir. Alçaklığın lüzumu yok!” diye yazdı.

13 Oca 2021 - 18:26 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.