Üye olmaya davet etti

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında 16 İlçe Başkanı ve İlçe Yöneticileri İYİ Parti İl Başkanlığı’nda bir araya geldi.

Toplantıda İlçe Başkanları ve yöneticiler önümüzdeki dönem planlamaları ve çalışmaları hakkında İl başkanlığına bilgi verdi. İstişare toplantısında karşılıklı fikir alışverişleri yapıldığını belirten İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan , “Partimizin Türkiye genelinde de Sakarya’da da gün geçtikçe ivme kazandığını görmek bizleri mutlu ediyor. Teşkilatlarımızın bugün tam kadro burada. Her biri ilk günkü heyecanla çalışmalarını sürdürüyor. Ortaya koyduğumuz yeni hedefler ile birlikte Sakarya’daki yükselişimizi devam ettireceğimize inancımız tamdır” dedi. Bunun yanı sıra Kılıçaslan, İyi Parti’nin Tüm Türkiye genelinde başlatmış olduğu yeni üye kampanyası ile ilgili İlçe Teşkilatlarını bilgilendirdi ve tüm Sakarya halkını İyi Parti’ye üye olmaya davet etti.

09 Eki 2019 - 19:02 - Siyaset

Mahreç   Haberlisin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.