Ülkü Ocakları’ndan muhteşem gece

Ülkücüler Hendek’te düzenlenen ‘2023 Milliyetçi Türkiye Şahlanış Gecesi’nde, Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçıları Ali Kınık ve Alperen Kekilli’nin türküleriyle coştu. Gecede önemli mesajlarda verildi.

Ülkü Ocakları’ndan muhteşem gece
Ülkü Ocakları’ndan muhteşem gece
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Hendek Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen geceye, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP 25 ve 26. Dönem Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu, MHP İlçe Başkanları, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, Hendek Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Türkav Sakarya Şube Başkanı Recai Ciran, ülkücüler ve vatandaşlar katıldı.

AYNI ÜLKÜ VE SEVDANIN BEKÇİLERİYİZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştirmek üzere kürsüye çıkan Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, “Tarihe sığmayan bir milletin değerlerini ve vatan sevgisini temsil eden kutlu hareketin neferleri olarak, aynı ülkü ve sevdanın, aynı davanın bekçileriyiz. 2023 Lider Ülke Türkiye’nin inşası için liderimizin emrinde genel başkanımızın himayelerinde gündüz durmadan gece yorulmadan çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

KIRMIZI ÇİZGİMİZ DEVLET BAHÇELİ’DİR

Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu ise “Ülkü ocakları bir eğitim ve kültür vakfı olmasının ötesinde pek çok anlam ve önemi ihtiva eder. Temelinde hakka tapan ve Türk milletinin tarafına tavır vardır. 5000 yıllık Türk tarihinin yeniden alevlendirmek, alevlendirmekle kalmayıp bir ateş misali yeniden cihanın etrafını sarabilmesini sağlama ülküsüyle yola çıkmıştır. Türk milletinin geleceğini inşa edecek kadrolar Ahmet Yesevi dergâhı olan Ülkü Ocaklarında yetişmektedir. Tüm gayemiz Sayın Genel Başkanımız Sinan Ateş’in de belirttiği üzere okuyan, araştıran, kendini geliştiren, tefekkür eden ortaya bir eser bırakabilen, bunu yaparken de başkalaşmadan kendi milli ve gayelerini başarabilen bir nesil yetiştirmektedir. Allah’ımıza şükürler olsun ki tam da bu manada bugün Ülkü Ocaklarında zamanın hiçbir anı israf edilmemektedir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da eğitim faaliyetlerimiz, kültürel aktivitelerimiz, sportif faaliyetlerimiz aralıksız sürmektedir. Gençliği hedef alan ne varsa Ülkü Ocakları olarak dimdik karşısında durmakta, mevzi mevzi savaşmaktayız. İlimde, fende, teknolojide her anlamda donanımlı, geleceğin lider ülkesi Türkiye’yi oluşturacak kadrolarla yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimize fitne tohumları ekmek isteyenlere hiçbir şekilde fırsat vermeyeceğiz. Buradan açık ve net bir şekilde belirtmek isteriz ki; Kırmızı çizgimiz Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendidir. Dün Cennet mekân Başbuğ’umuzla hesap güdenler, bugün Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yle hesap gütmekteler. Her ne sebeple olursa olsun bilge liderimize hesap güdenler her daim bu davanın hesapsızlarını karşılarında bulacaklardır. Ülkücü Türk Gençliği olarak Bilge Liderimizin 2023 bölgesinde lider ülke Türkiye ve 2053 dünyada süper güç Türkiye projesi için var gücümüzle çalışacak bu kutlu hedefe giden tüm engelleri aşacağız” diye konuştu.

KUPA VE MADALYA TÖRENİ YAPILDI

Sakarya Ülkü Ocakları tarafından ülkü şehidi Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına geçtiğimiz günlerde düzenlenen ilçeler arası futbol turnuvasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları da gecede takdim edildi. Turnuvanın şampiyonu Akyazı Ülkü Ocakları, ikinci Alifuatpaşa Ülkü Ocakları ve üçüncü Arifiye Ülkü Ocakları’na ödülleri, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından verildi.

KINIK VE KEKİLLİ SALONU COŞTURDU

Gecede sırasıyla Alperen Kekilli ve Ali Kınık sahne aldı. Ülkücüler, bozkurt işareti yaparak türkülere eşlik etti. MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, 25 ve 26. Dönem Milletvekili Zihni Açba ile Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da ayakta bozkurt yaparak sanatçılara eşlik ettiler. Gecenin sonunda ise salonda hep bir ağızdan Ülkücü Yemini okundu.

AKAR GECENİN ARDINDAN YAZDI

Öte yandan MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Hendek’te düzenlenen muhteşem geceyle ilgili düşüncelerini sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu:

“Bugün sırça köşkleriyle övünürken, PKK’nın siyasi uzantısıyla birlikte olan, FETÖ artıklarına umut olup ipe sapa gelmez yapıları kendisine payanda yapmasına rağmen salonları dolduramayan bozuk zihniyetlere inat Milliyetçi Türkiye’nin inşası yolunda salonlara sığmayan milliyetçi ülkücü hareket, Türk varlığının şahlanışı, Türk egemenliğinin ebed müddet devamı ve Türk milletinin refahı için var gücüyle çalışmaya, şer odakların karşısında ecdadın Çanakkale’de gösterdiği imanla dimdik durmaya devam edecektir. Var olsun ülkü ocakları, daim olsun milliyetçi Türkiye!”

16 Şub 2020 - 12:23 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.