Tempoyu düşürmüyor

AK Parti milletvekili aday adayı Mustafa Ak, partisinin Adapazarı İlçe Teşkilatı tarafından Orman Park’da düzenlenen istişare toplantısının yanında, Camili Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısı ve Gençlik Buluşmasına katıldı.

Uzun yıllar AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Ak, teşkilat içerisinden gelen bir aday adayı olarak bu süreci birçok aday adayından daha profesyonelce geçiriyor. Her gittiği yerde büyük ilgi ile karşılanan Mustafa Ak, tempoyu her geçen gün daha da arttırıyor. Partisi’nin Adapazarı İlçe Teşkilatı ile Orman Park’da istişare toplantısı yapan Ak, Camili Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelerek, 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi. Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı. Ak, Adapazarı Gençlik Kolları tarafından AKM’de düzenlenen Gençlik Buluşması’na da katılarak, gençlerin gönüllerini kazandı.

13 May 2018 - 11:08 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.