Refah'ın vakti geldi

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan büyük bir adım atıyor.

Gerçek Milli Görüş Refah Partisi yeniden açılıyor. Sapanca ilçesi ise teşkilatlanma yolunda önemli çalışmalar içine girmiş durumda.

“Refah için partimizi kuruyoruz” sloganıyla yeniden dirilmeye başlayan, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan liderliğinde Milli Görüş yeniden canlanıyor. Kapatılan gerçek Refah Partisi yeniden kuruluyor. Sapanca Erbakan Vakfı teşkilatı da hizmete açılmasının talimatı verildi. Sapanca’nın kurucu üyeleri ilçe de çalışmalara başladı. Erbakan Vakfı Sapanca İlçe Başkanı Abdulgafur Cevher “Milli Görüşün yegane lideri olan Necmettin Erbakan hocamızın mirası, düşüncesi ve siyasi emanetini yeniden canlandırmak Erbakan Vakfı çatısı altında artık diyoruz ki Refah’ın vakti gelmiştir. Ülkemizin ve Sakarya’mızın Refah’ı için çalışmalara başladık” şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu.

24 May 2018 - 14:41 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.