MHP’den salgın talimatı

MHP Adapazarı ilçe başkanı Halil Hakan Oturak, dün yapılan teşkilat başkanları toplantısı sonrası mahalle teşkilatlarına bir talimat gönderdi

MHP Adapazarı ilçe başkanı Halil Hakan Oturak, dün yapılan teşkilat başkanları toplantısı sonrası mahalle teşkilatlarına bir talimat gönderdi. Salgın hastalıkla mücadelede örnek olmak ve devletimizin mücadelesine destek vermek milletini seven bizlerin görevidir diyen ilçe başkanının açıklaması şöyle:

“Değerli dava arkadaşlarım;

Ülkemiz, bugün dünyayı sarsan salgın hastalık karşısında gittikçe kritikleşen bir sürecin eşiğine gelmiştir. Bir adım ötesi acılarla doludur. Devletimiz tüm birimleri ile mücadelesini sürdürürken bizlerinde bu mücadeleye destek olmamız şarttır. Gözlemliyoruz ki toplumumuzda salgına karşı önlem bilinci hala tam olarak yerleşmemiştir. Halbuki takmaya erindiğimiz 30 kuruşluk maske bizi, ailemizi, komşularımızı tehlikeye attığı gibi; esnaflarımızın dükkanlarının kapanmasına; taksi ve dolmuşların boş kalmasına; sanayide işlerin durmasına; sağlık çalışanlarının bizi kurtarayım derken, hayatlarını feda etmelerine kadar giden bir felaketin önünü açmaktadır. Aziz milletimiz her türlü zor şartlarda memleketine sahip çıkarak çok daha büyük felaketlerin üstesinden gelmeyi başarmıştır. Ancak, sadece belirtilen önlemlere uymakla kontrol altına alınabilir bir salgına karşı, bu asil milletin mensuplarının gevşek davranması anlaşılır değildir. Tehlikenin farkında olabilmek için memleketimizin üzerine illa bir düşman postalı mı değmesi lazımdır? Başka tehlikeler geldiğinde neden biraz olsun endişeye kapılmıyoruz, kuvvetimizin yettiğince mücadelenin bir ucundan tutmuyoruz! Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe teşkilatı olarak tüm mahalli birimlerimizin salgınla mücadele kurallarına uymaları elzemdir! Milletini sevmek ve yükseltmek demek olan milliyetçilik anlayışımızın gereği olarak, toplumumuza örnek olmak ve bu salgın belasından onu kurtarmak için kurallara riayet konusunda asla esnek davranmamak, kurallara uymayanları nezaket çerçevesinde uyarıp, bilgilendirmek bugün en önemli vazifenizdir! Milletimizin varlığı ve selameti için gereğinin yapılmasını sizlerden rica eder, selamlarımı sunarım! Allah milletimizi korusun ve yüceltsin!”

18 Kas 2020 - 13:03 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.