MHP Adapazarı çalışmalara başladı

MHP Adapazarı ilçe Başkanı Halil Oturak, 74 gün sonra ilk kez cemaatle kılınan Cuma Namazı ardından açıklamalarda bulunarak, “Cuma namazı, sonrası teşkilat çalışmalarımıza yeni bir başlangıç yapıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğini artırmaya yönelik verdiğimiz mücadeleye, sokak sokak mahalle mahalle kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Video için play'e tıklayın

MHP ADAPAZARI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Korona salgının baş göstermesinin ardından çalışmalarına bir süre ara veren MHP Adapazarı ilçe teşkilatı bugün kılınan Cuma namazı sonrasında çalışmalarına tekrar başladığını bildirdi. İlçe başkanı Halil Hakan Oturak kent meydanında kılınan Cuma namazı sonrası teşkilat sosyal medya hesaplarından bir videolu mesaj yayınlayarak; “Başbuğumuzun yalnızca Allah’ın rızasını kazanmak için kurmuş olduğu teşkilatlarımız Genel başkanımızın hizmetse edeceğiz, hakikatse söyleyeceğiz, hedefe mutlaka varacağız, düsturundan ayrılmadan, mücadelesine kaldığı yerden devam edecektir” dedi.

“SAFLARI SIKLAŞTIRMA TAVSİYESİNİ YÜREKLERİMİZDE YERİNE GETİRDİK”

Başkan Oturak’ın açıklamasının tamamı şu şekilde; Uzun bir aradan sonra, bugün Cuma namazı kılabilmenin mutluluğuna eriştik. Sosyal mesafe kuralından dolayı, Peygamber efendimizin safları sıklaştırma tavsiyesini, bu sefer omuzlarımızla değil, özlemle kabaran yüreklerimizle yerine getirdik. Allah bir daha milletimize camilerinden uzak kalacak bir felaket yaşatmasın. Bu zorlu süreci en hafif şekilde atlatmamız için gayret gösteren, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, Türk devletinin bütün kurum ve kuruluşlarına, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini veren aziz milletimizin bütün mensuplarına, saygılarımızı sunuyorum.

“YENİ BAŞLANGIÇ YAPIYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe teşkilatı olarak, bugün kıldığımız Cuma namazı, sonrası teşkilat çalışmalarımıza yeni bir başlangıç yapıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğini artırmaya yönelik verdiğimiz mücadeleye, sokak sokak mahalle mahalle kaldığımız yerden devam edeceğiz. Başbuğumuzun ifadesi ile yalnızca Allah’ın rızasını kazanmak gayesi ile kurulan teşkilatlarımız, Genel Başkanımızın Hizmetse edeceğiz, Hakikatse söyleyeceğiz, Hedefe mutlaka varacağız düsturundan asla ayrılmadan, milletin yolunda olmayı sürdürecektir.”

29 May 2020 - 15:09 - Siyaset

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.