"Mesele memleket meselesi"

Serdip Dokumacı Pazar günü yapılan İyi parti Adapazarı ilçe Başkanlığı kongresi ardından açıklamalarda bulundu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

Pazar günü büyük bir katılım ile yapılan ve iki adayın yarıştığı İyi parti Adapazarı ilçe Başkanlığını, seçime katılan delegelerin 241 oyunu alan Serdip Dokumacı kazandı. Yapılan kongre sonrası İyi Parti Adapazarı ilçe Başkanı Serdip Dokumacı ilk açıklamalarda bulundu.

MESELE ŞAHSİ DEĞİL MEMLEKET MESELESİ

Dokumacı açıklamasında; “Öncelikle kongremize katılarak, bizleri onurlandıran başta Genel Başkan yardımcımız Ümit Dikbayır olmak üzere, diğer siyasi partilerin temsilcilerine, sivil toplum örgütü temsilcilerine, ilçe başkanlarımıza, İyi partili cesur ve iyi insanlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçim de yarıştığımız rakibimiz Ömür Uygun, seçim bittiği an itibari ile en başından beri olduğu gibi yol arkadaşımızdır, dava arkadaşımızdır. Partimizde darılma, gücenme olmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü başından beri dediğimiz gibi bizim meselemiz şahsi meselemiz değil, memleket meselesidir. Yapmış olduğumuz kongrelerimize olan ilgi ve alaka partimize artan teveccüh en büyük göstergesidir.

MAZBATASINI ÇARŞAMBA ALACAK

Seçim öncesi İl yönetim kurulunda beraber çalıştığımız başta İl Başkanımız Selçuk Kılıçaslan olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah aynı azim ve birliktelik ile çalışmaya devam edeceğimiz. Son olarak şunu söylemek isterim ki, Sakarya bizim sevdamız, Sakarya’nın layık olduğu değeri ve hizmeti alması için, biz şu an muhalefette, çok yakında iktidar da çalışmalarımıza gece gündüz devam edeceğiz. Yapılan kongremiz şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, sevgi ve saygılar mı sunarım.” dedi.

Dokumacı ve yönetim kurulunun çarşamba günü mazbatasını alması bekleniyor.

17 Mar 2020 - 09:34 - Siyaset

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.