Keleş,işçi sendikalarını ağırladı

Sakarya’da hizmet veren dört sendikanın şube başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanlığını ziyaret ederek, işçi hakları üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Hak-İş Sakarya İl Başkanı-Hizmet-İş Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Özçelik-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Rifat Kurt, Öz-Orman İş Sendikası Sakarya Bölge Başkanı İslam Şişman, Öz-Sağlık İş Sakarya İl Başkanı Sayın Ahmet Kamil Bilgin, CHP Sakarya İl Başkanlığını ziyaret etti. Sendika şube başkanları, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve il yönetimi tarafından misafir edildi. Birliktelik kapsamında Sakarya’daki işçilerin sorunların, genel işçi hakları ve pandemi döneminde yaşanan sıkıntılara değinildi.

SAKARYA ÜZERİNE KONUŞULDU

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, il örgütü adına, kendilerini ziyaret eden şube başkanlarına teşekkür etti. Keleş, “Sakarya’mız adına çok güzel bir ziyaret oldu. Şehrimizde işçilerin en güzel şekilde temsil edilmesi, yaşanan ve yaşanabilecek sorunlara bulunabilecek çözümler ve Sakarya’da ortak akıllı hareket edilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretleri için il örgütü adına teşekkür ederiz” dedi.

05 Nis 2021 - 11:20 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.