Dokumacı adaylığını açıkladı

İyi Parti Adapazarı ilçe Başkanlığı 15 Mart’ta yapılacak Adapazarı İlçe kongresi öncesi çalışmalarını hızla devam ettirirken, Av. Serdip Dokumacı ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

Delege seçimlerine devam eden ve kongre sürecine giren İyi Parti’de başkanlık adayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. 15 Mart’ta yapılacak Adapazarı İlçe kongresinde ilk başkan adayı Av. Serdip Dokumacı oldu. Siyaset ve spor camiasının yakından tanıdığı ve İyi Parti’nin Sakarya'daki kurucularından Serdip Dokumacı, adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Dokumacı yaptığı paylaşımında; “Değerli dostlar; Bilindiği üzere, İYİ partinin Sakarya kurucularından olan şahsım, an itibarı ile Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Şimdiye kadar partimizin büyümesi, güçlenmesi, bölünmemesi adına yapılması gerekenleri, her şartta, bir dakika dahi tereddüt etmeden yaptım, bundan sonrada yapmaya devam edeceğim. İşte bu duygu ve düşünceler ile kongreler dönemine girdiğimiz bu süreçte ailem, parti yöneticisi yol arkadaşlarım ve dostlarım ile yaptığımız istişareler sonucunda, İyi Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı’na aday olma kararı aldığımı bildirir, desteklerinizi beklerim. Allah’ın izni, delegelerin takdiri ile göreve geldiğimizde, yeni yönetim kurulu ile birlikte şehrimize ve milletimize faydalı işler yapmak için, gece gündüz çalışacağız. Adaylığımız ülkemiz, şehrimiz ve partimiz için hayırlara vesile olur inşallah...” ifadelere yer verdi.

BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Öte yandan Dokumacı’nın adaylık ile ilgili önümüzdeki günlerde konu hakkında basın toplantısı yapacağı öğrenildi.

10 Şub 2020 - 09:14 - Siyaset

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.