Destek istedi

MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Metin Güneş, Akyazı ve Hendek'te ziyaretler gerçekleşti.

MHP'li Güneş, Akyazı'da gün boyu esnafın kapısını açtı ve Cumhur İttifakı ile Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek istedi

Akyazı'daki temaslarıyla ilgili açıklama yapan Güneş, "Hayırlı ve bereketli işler dileklerimizle esnafımızın kapısını açtık. İlgileri ve destekleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Allah razı olsun. 24 Haziran'da çok güzel bir netice alınacağı, hem Cumhur İttifakı'nın hem de Milliyetçi Hareket Partisi'nin sandıktan çok farklı çıkacağı inancındayız. Bunu sahada görmek mümkün" dedi.

Güneş, milletvekili adayı olarak da çalışma arzusunu dile getirerek, "Genel Merkezimiz uygun görür ve listede yer alırsak bundan büyük şeref duyarım" ifadesin kullandı.

Fikir alışverişinde bulundu

Hendek Sarıyer Mahalle Muhtarlığını da ziyaret eden MHP Milletvekili Aday Adayı Metin Güneş, muhtar Atakan Tapşın ile tarım konusunda çiftçilerin beklentileri ve sorunları üzerine fikir alışverişinde bulundu.

17 May 2018 - 15:14 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.