CHP Marmara bölge toplantısında buluştu

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, "CHP il örgütleri olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yangın bölgelerindeki vatandaşlarımızın en başından beri yanlarındayız ve onlar için elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
CHP Marmara bölge toplantısında buluştu
CHP Marmara bölge toplantısında buluştu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

TOPLANTI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

CHPSakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Kocaali, Sakarya, Bolu ve Düzce İl Örgütleri ile beraber Bölge Toplantısı'na katıldı. Toplantı hakkında bilgi veren, Başkan Keleş, "Verimli bir toplantı ile önümüzdeki süreçte de yangın bölgelerindeki çalışmalarımız ve sokakta devam edeceğimiz çalışmalar hakkında detaylı şekilde konuştuk. CHP olarak yangınların en başından beri vatandaşlarımızla birlikte olarak yaralarını sarmaya çalıştık ve devam edeceğiz. Sokaklarda da vatandaşımızla, esnafımızla iç içe olarak onların sorunlarını, sıkıntılarını yerinde tespit ederek çözüm arayışına giriyoruz. Tüm il örgütleri olarak çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Yapılan çalışmaların bir nevi rapor edildiği toplantıda daha neler yapabiliriz sorusuna da cevap aradık ve görüş alışverişinde bulunduk" dedi.

YOĞUN KATILIM

Diğer yandan CHP Marmara Bölge Toplantısına, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Adana Milletvekili Orhan Sümer, PM Üyesi Ayça Taşkent, Genel Başkan Başdanışmanı Veli Özdemir, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Sakarya, Düzce ve Bolu İl başkanları ile eski İl Başkanları Nadir Birok, Necat Çakır, Mustafa Küpçü, Cihat Altunyuva, İbrahim Aydın, Selim Yıldız, il örgütü, ilçe başkanları ve yöneticiler katıldı.

07 Ağu 2021 - 09:56 - Siyaset

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.