'Bürokrasi işadamlarımızı anlamıyor'

Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayları SATSO’yu ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında konuşan Milletvekili adayı Eyüp Yıldırım, güvenin olmadığı bir yerde yatırımın da olmayacağını söyledi.

Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayları Eyüp Yıldırım, Ali Seyyar, Ali Fethi Gürler ve Kerem Ali Aksoy, SATSO’yu ziyaret ettiler. Saadet Partili adayları SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Çatalbaş ağırladı.

YATIRIM İÇİN GÜVEN GEREKLİ

Ziyaret sırasında konuşan Eyüp Yıldırım, ülkemizin en önemli sorununun kutuplaşma ile barış ve kardeşliğin büyük bir hasara uğraması olduğunu belirterek, “Ekonomideki en büyük problem nedir, nasıl çözeceksiniz diye sordukları zaman bizler de önce bu konuya vurgu yapıyoruz. Çünkü bir ülkede veya ülke dışında bulunan insanların yatırıma para ayırabilmeleri için güven duygusuna ihtiyaçları vardır. Güvenin olmadığı yerde yatırım olmaz” dedi.

İKTİDARIMIZDA ATAMALARDAKİ ŞARTIMIZ LİYAKAT OLACAK

Ülke genelinde işadamlarımıza uygulanan yatırım teşviki ve kredi imkanlarından çok az bir kesimin faydalanabildiğini küçük ve orta ölçekli işletmelerin bundan faydalanamadığını belirten Yıldırım, “İş dünyasının en önemli konularından biri de bürokrasinin işadamlarımızı anlayamıyor olmasıdır. Bunların nedenleri malum. Bizler iktidara geldiğimizde atamalardaki şartımız liyakat olacak. Bürokraside de işi ehline vereceğiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun bu böyle olacak. Siyasi parti, cemaat, tarikat referansları söz konusu dahi olmayacak.” şeklinde konuştu.

30 May 2018 - 12:27 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.