Aygün ve arkadaşları ağırladı

Büyük Birlik Partisi eski il başkanı Burhan Aygün ve arkadaşları İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’nu ağırladı. Ziyarete İYİ Parti Milletvekili Dikbayır ve İl Başkanı Kılıçaslan’da katıldı.

Aygün ve arkadaşları ağırladı
Haber albümü için resme tıklayın

Bir dönem Büyük Birlik Partisi çatısı altında siyaset yapan dostlar Meşeli’de buluştu. BBP eski İl Başkanı Burhan Aygün’ün organizasyonu ile İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu Sakarya’ya geldi. Bir dönem birlikte siyaset yaptıkları Ağıralioğlu’nu şehirde ağırlayan Aygün ve arkadaşları eski günleri yad ettiler.

Yavuz Ağıraliağaoğlu’nun ağırlandığı organizasyona İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan’da katıldı. İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan davetle ilgili sosyal medyada paylaşım yaparak “Değerli ağabeyimiz BBP İl eski Başkanı Sn. Burhan Aygün Mahmutçepoğlu ve dava arkadaşlarının misafiri olarak ilimizi ziyaret eden Parti Sözcümüz Sn. Yavuz Ağıralioğlu’na, Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya Milletvekilimiz Sn. Ümit Dikbayır ile birlikte eşlik ettik” dedi.

13 Haz 2020 - 21:17 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.