Adapazarı Saadet'te kongre coşkusu

Saadet Partisi Adapazarı Merkez ilçe teşkilatında Aytaç Çakıroğlu başkanlığa seçildi. Saadet Partisi Adapazarı Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi yapıldı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, "Ülkede adalet yok, tam kapasite çalışan cezaevleri var. İnsanların ceplerini ve gönüllerini doyuracak bir sisteminiz yoksa, cezaevleri dolar." dedi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

Partisinin ilçe kongresinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Fatih Aydın, partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Eğer biz kritik bir süreçten geçiyorsak, eğer ülkeyi uçurumdan kurtarmak istiyorsak, bu ancak toplumun farklı tüm kesimlerini bir araya getirmek ile mümkün olur. Herkesi, aynı masa etrafında bir araya getirmezsek ülke yarın bir gün bölünmenin eşiğine gelir. Bu tarihi noktada; Saadet Partisi olarak biz tarihi vazifemizi yerine getiririz. Buradan Saadet Partisi olarak; yöneticilere sesleniyoruz, geliniz bu başkanlık sisteminden vazgeçin. Biz Saadet iktidarında parlamenter sistemi geri getireceğiz.” dedi. Kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Saadet Partisi GİK Üyeleri Eyüp Yıldırım, Ömer Ayhan, Sakarya il Başkanı Hasan Zengin, diğer siyasi ilçe başkanları, STK ve oda başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı ve yöneticileri, Saadet Partisi İlçe Başkanları ile AGD İl Başkanı Ali Ahmet Çelik, İl Yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

“PARLAMENTER SİSTEMİ GETİRECEĞİZ”

Saadet Partisi Genel Başkan Yrd. Fatih Aydın, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, parti teşkilatları için kongrelerin önemli olduğunu söyledi. Çevrelerinde kendilerini kaygılandıran birçok meselenin bulunduğunu aktaran Aydın, İslam dünyasının ve tüm insanlığın saadeti için çalıştıklarını belirtti. Aydın, dünya da binlerce insanın hayatını kaybettiğini ve milyonlarca insanın mülteci durumuna düştüğünü aktararak, şunları kaydetti: "Ülkede adalet yok tam kapasite çalışan cezaevleri var. İnsanların ceplerini gönüllerini doyuracak bir sisteminiz yoksa, cezaevleri dolar. Liyakati öne alacaksınız; damatlara akrabalara görev vermeyecek, işi ehline vereceksiniz. Dünyada kamudan en fazla ihale alan ülke 5’incisi Türkiye’dir. Ak Parti’den referans mektubu getirmeniz halinde işe girmek için ve ihale almak çok kolay bu memlekette. Biz iktidar da iken görevlerini yerine getirenleri ehilse görevden almadık yarında işbaşına geldiğimizde almayacağız. İstişareyi esas almak lazım herkes bir kişinin ağzından çıkacak sözlere göre hareket ediyorsa orada büyük bir sorun var demektir. Bir kişinin sözüyle dolar iniyor faiz çıkıyor. İktidarımızda parlamenter sistemi getireceğiz. Ak Parti’de zengin daha zengin oluyor ve kendilerini kim ihya edecekse o tercih edilen oluyor. Bir yönetimde ahlak çok önemli kendiniz için istediğinizi başkası içinde isteyeceksiniz. Seçimi kaybetmek için değil mahşerden korkacaksınız. Konuşurken Saadet partililer gibi konuşuyorlar ama icraatta rantiyecilere hizmet ediyorlar. Ülkede iktidara hesap sorulabilirse denetlenir ve o ülkede güven var demektir. Planlı ve programlı çalışmayı bu ülkede işletmezseniz muktedir olamazsınız. İnşallah biz Saadet Partisi iktidarında ülkemizin kalkınması için mücadele edeceğiz.”

24 Oca 2022 - 10:44 - Siyaset

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.