'2023'e kararlılıkla yürüyeceğiz'

MHP Milletvekili Adayları Mehmet Emin Kaba ile Ali Doğan Eroğlu, Hendek esnafını ziyaret etti.

SAKARYA VEKİL DEĞİL, VEKİLLER ÇIKARTACAK

Hendekli esnaflar, adayları ilgiyle karşıladı. MHP'li Kaba, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede "Her yerde olduğu gibi, Hendek'te de MHP'ye büyük bir teveccüh var. Bunda şüphesiz bu ilçenin yetiştirdiği değerlerden Levent Bülbül kardeşimizin adaylığı da etkilidir. İnşallah Sakarya'da vekil değil, vekiller çıkartacak bir oy oranına ulaşacağız" dedi.

2023’E KARARLILIKLA YÜRÜYECEĞİZ

"Hendek, MHP'ye sahip çıkıyor" diyen MHP Adayı Eroğlu ise Hendek'in, 16 Nisan referandumunda yüzde 70'lik bir oranla evet dediğini anımsatarak; "Hendek, 16 Nisan'da gösterdiği iradeye sahip çıkarak, Cumhur İttifakı'na daha yüksek bir oranla destek olacaktır. Milletvekili seçimlerinde ise, Sakarya genelinde seçmenin hissedilir şekilde MHP'ye eğilimi var. Hendek'te de eğilim bu yönde. Biz bunu görüyor ve şevkle çalışıyoruz. Moralimiz çok yüksek. Birileri oturdukları yerden milletvekili dağılımı yapıyor. Neredeyse Cumhur İttifakı'na milletvekili bırakmayacaklar. Bu milletin aklıyla alay etmektir. MHP'ye şans tanımayanlar, MHP ile sorunu olan ve Cumhur İttifakı'ndan rahatsızlık duyanlardır. Ne yapsalar fayda yok. 24 Haziran seçimlerinden Cumhur İttifakı ve MHP başarıyla çıkacak ve Türkiye, Cumhur İttifakı ile tüm belaları başından defederek 2023'e kararlılıkla yürüyecektir.” şeklinde konuştu.

31 May 2018 - 21:49 - Siyaset

Mahreç   Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.