Mahalle toplantısında vatandaşların talepleri arasında yer alan futbol sahası için çalışmalar başlatılırken, toprak zemine sahip mevcut alan modern bir spor alanına dönüştürülecek. Sentetik çim zeminle hayata geçirilecek saha, mahallede çocuk ve gençlerin futbol oynayabilecekleri daha elverişli bir alan sunacak.
SAHANIN ETRAFI DÜZENLENECEK
Yeni futbol sahasının yapımının yanı sıra saha çevresinde de çeşitli düzenlemeler gerçekleştirilecek. Alanın kullanımını kolaylaştıracak ve çevresine daha düzenli bir görünüm kazandıracak tamamlayıcı çalışmalar da saha yapımıyla birlikte ele alınacak.
Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, çocukların ve gençlerin sporla iç içe büyüyebilecekleri alanların artırılmasına önem verdiklerini belirterek, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımların devam edeceğini ifade etti.
Serdivan’da yeni futbol sahası
Serdivan Belediyesi, Çubuklu Mahallesi’nde 20x37 metre ölçülerinde, yaklaşık 1.400 metrekarelik alanda yeni sentetik çim futbol sahası yapılıyor.
Muhabir: Basın Bülteni
Yorumlar





