'Tarihimize sahip çıkmalıyız'

TRT’de 4 sezondur gösterimde olan, Türk izleyicisinin yakından takip ettiği Diriliş Ertuğrul dizinin oyuncuları Serdivan Kongre Merkezinde izleyicileri ile buluştu.

ALEMDAR’IN KONUĞU OLDULAR

Söyleşi için Serdivan’a gelen Diriliş Ertuğrul ekibi program öncesi Başkan Alemdar’ın konuğu oldu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Turgut Alp ve Bamsı karakterlerine can veren cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Artuk bey karakteri ile tanıdığımız Ayberk Pekcan ile AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Lütfi Bayraktar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, MDDD Başkanı Erdem Ercan, MBDD Sakarya İl Başkanı Hayati Özsipahi ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Başkan Alemdar, Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve geçtiğimiz gün motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri için Diriliş Ertuğrul ekibine başsağlığı diledi.

TARİHİ DEĞERLERİMİZDEN BAHSETTİ

Ayasofya ile aynı yaşta olan Justinianus Köprüsü’nün önemine değinerek tarihi köprünün korunması ve gelecek nesillere aktarılması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Unesco Dünya Mirası Listesine girebilmek için gerekli başvuruları yaptıklarını ifade eden Başkan Alemdar, süreç öncesinde bu tarihi yapıyla ilgili farkındalığı arttırmak amacıyla bir belgesel film hazırlattıklarını ve belgeselin galasını köprünün üzerinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ Başkan Alemdar’a samimiyeti ve gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti.

29 May 2018 - 11:31 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç   Serdivan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.