Serdivan Millet Bahçesi’nde çocuklar buluşuyor

Çocuklara yönelik eğitim faaliyetleriyle 2014 yılından bugüne kadar birçok branşta hizmet veren Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi’nde hafta sonu heyecanı yaşanıyor. Serdivan Çocuk Bahçesi atölyelerini genişleterek, 19 Eylül Pazar günü, Serdivan Millet Bahçesi’nde çocuklarla buluşturuyor.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Serdivan Millet Bahçesi’nde çocuklar buluşuyor
Haber albümü için resme tıklayın

DOYASIYA EĞLENCE

Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Serdivan Millet Bahçesi’nde, kapanma süreçlerinde etkinliklerden uzak kalan çocukların doyasıya eğlenebilecekleri bir alan hazırlandığı belirtildi. Pandemi koşullarına uygun hazırlanan alanda çocukların güven içinde hissetmeleri için her şey düşünüldü.

ÜCRETSİZ ETKİNLİK

Serdivan Millet Bahçesi’nde 14.00 – 20.00 arasında devam edecek olan programın içeriğinde yarışmalar, sokak müzisyenleri, atölyeler gibi birbirinden renkli etkinlik yer alıyor. Katılımın ücretsiz olduğu programa tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

16 Eyl 2021 - 15:46 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.