Serdivan'da sokaklara estetik dokunuş

Asfalt sezonun başlamasıyla birlikte çalışmalarına devam eden Serdivan Belediyesi, Köprübaşı Mahallesi’ndeki sokakları sıcak asfaltla yeniliyor.

Serdivan'da sokaklara estetik dokunuş
Serdivan'da sokaklara estetik dokunuş
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Çalışmalar kapsamında yol kazıma ve düzeltme işlemleri tamamlanan 4035, 4052 ve Şenlik Sokak araç trafiğine uygun hale getirilerek, modern bir görünüme kavuşturuldu. Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada asfalt serim işlemlerinin 4036. Sokak’ta devam ettiği belirtilirken, çalışmaların planlama dahilinde sürdürüleceği bildirildi.

25 Haz 2020 - 18:51 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç   Serdivan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.

01

6791 - Yapılmış yolları kazıp tekrar yapmak marifetmi 40 yıldır arabacı alanı ilkay sk ikamet ediyorum c.tesi günleri eski kazımpaşa caddesine kurulan semt pazarı nedeniyle sokağımızın otopark gibi olması yetmezmiş gibi asfalt zemin köstebek yuvası gibi gelsin çok çalıştığını iddia eden zatı muhteremler burayı yapsınlar yapmazlar neden çünkü oy alamadılar alamıyorlar soymaya gelince mükemmel bir şekilde soyuyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Haziran 18:51