Serdivan'da sokaklar asfaltlanıyor

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kapsamlı asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında modernize edilen 1. Cadde ile Eski Kazımpaşa yolu arasındaki sokakları sıcak asfaltla kaplayan ekipler, yolları araç ve yaya trafiğine uygun hale getiriyor.

Estetik görünüm

Asfalt seriminin yanı sıra bordür işlemi ile birlikte kaldırım düzenlemelerinin de ele alındığı çalışmalarda, zamana ve kullanıma bağlı olarak yıpranan ve ekonomik ömrünü tamamlayan kaldırımlar yenilenerek sokaklar estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

Daha rahat ulaşım için

Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; SASKİ tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan 1. Cadde çevresindeki ara sokaklarda, vatandaşların daha rahat ulaşım sağlayabilmeleri ve mevcut yolların modernize edilmesi amacıyla asfaltlama çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

25 Tem 2018 - 14:36 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç   Serdivan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.