Serdivan Belediyesi E-Belediye hakkında bilgilendirmeye devam ediyor

Büyük Marmara Depremi’nin yıldönümünde gerçekleştirdiği Serdivan Afet Eğitim Platformu Aplikasyonu ile Türkiye’de bir ilke imza atan Serdivan Belediyesi; dijital belediyecilik konusunda yenilikleri takip ederek vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Serdivan Belediyesi E-Belediye hakkında bilgilendirmeye devam ediyor
Serdivan Belediyesi E-Belediye hakkında bilgilendirmeye devam ediyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Pandemi sürecinde kamu personelleri için getirilen uzaktan veya dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri kapsamında Serdivan Belediyesi de tüm çalışanlarını e-belediye bilgi sistemi hakkında bilgilendiriyor. Esnek çalışma sistemiyle hizmet verilmesi durumunda iş ve işlemlerin aksamaması adına teknolojik gelişmelerin yakından takip edildiği ve tüm ihtimallerin göz önünde bulundurularak belediyedeki tüm birimlerin online sistemlere entegre edildiği belirtildi. Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; web tabanlı uygulamalar sayesinde vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek için tüm personelin de bilgilendirildiği ve eğitim verildiği belirtildi.

26 Ağu 2020 - 15:32 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç   Serdivan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.