Pandemi sonrası ilk Meclis

Serdivan Belediyesi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısını Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında gerçekleştirdi.

Pandemi sonrası ilk Meclis
Pandemi sonrası ilk Meclis
+1
Haber albümü için resme tıklayın

19 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda; imar plan tadilatı ile ilgili olan maddeler imar komisyonuna havale edilirken pandemi nedeniyle ara verilen ve Nisan ayı meclis toplantısında belirlenmesi gereken komisyon üyeleri de bu toplantıda belirlendi.

Gizli oylama sonucunda; Adem Kümbet, Adem Kıyak ve Mehmet Kocabay encümen üyesi olarak seçilirken diğer komisyon üyeleri de şu isimlerden oluştu.

Plan ve Bütçe Komisyonu; Cemil Kocacık, Soner Yıldız, Serhat Yavuz Girti, Kadir Kınalı, Sinan Bal

İmar Komisyonu; Hüseyin Haldızoğlu, Ahmet Çalışkan, Hüseyin Bayraktar, Yıldıray Başlı, Feti Cin

Hukuk Komisyonu; Muhammed Sandıkçı, Köksal Saltık, İbrahim Sınırcı, Selahattin Yıldırım, Sabahattin Bayhan

Gündem maddeleri arasında yer alan 2019 Yılı Denetim Komisyon Raporu meclis üyelerine sunulurken, 2019 yılı faaliyetlerini oluşturan Faaliyet Raporu da gündem maddeleri arasında görüşüldü. Encümende ve komisyonlarda görev alacak olan meclis üyelerine başarılar dileyen Başkan Yusuf Alemdar, 2019 yılı faaliyet raporunun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Serdivan için hayırlı olması temennisinde bulundu.

01 Tem 2020 - 17:03 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç   Serdivan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.