Onlara müteşekkiriz

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar yayımladığı mesajla 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Özellikle bu süreçte sadece sağlık çalışanlarının kendilerinin değil ailelerinin de büyük özveri ve fedakarlık gösterdiğini vurgulayan Başkan Alemdar, “Yüzyıllardır insanlığın hizmetkarı olan, her güçlüğe göğüs gererek mücadele eden ve mesleğinin gereğini yapan tüm sağlık çalışanlarımıza müteşekkiriz, şükran borçluyuz.” dedi.

ONLARA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR

Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde sağlık çalışanlarının hayata tutunmamız, yaşama sımsıkı sarılmamız için fedakarca görev yaptıklarını belirten Başkan Alemdar, “Neredeyse bir yıldır, tüm dünya karantinaya girse dahi gece gündüz işlerinin başında, hastalarla temas halinde bulunduklarına şahit olduk. Bir hastayı kurtarabilmek için verdikleri mücadeleye, dünyanın sağlığına kavuşması için gayretlerine tanıklık ettik. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır” diye devam etti. Pandemi sürecinde kaybettiğimiz tüm sağlık çalışanlarına da Allah’tan rahmet dileyen Başkan Alemdar, görevi başında canla başla hizmet veren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladığını ifade etti.

14 Mar 2021 - 13:15 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç   Serdivan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.