Kolaylık sağlıyorlar

Serdivan Belediyesi; Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri (ÇTV) ödemeleri için vezne ve online bankacılık sistemleriyle mükelleflere kolaylık sağlıyor.

Konuyla ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada Emlak ve ÇTV vergilerinin ödemelerinin en son 31 Mayıs’a kadar yapılabileceği belirtildi.

Farklı Ödeme Seçenekleri

Mükelleflerin, hafta içi 8.30-17.30 saatleri arasında bizzat Serdivan Belediyesi veznelerinden ödeme yapabilecekleri ifade edilirken ayrıca http://www.serdivan.bel.tr adresinde “Sicil Kodu ile Online Tahsilat” linki üzerinden de 7/24 işlem yapabilecekleri belirtildi.

Yapılan açıklamada; Emlak ve ÇTV ödemelerini banka aracılığıyla yapmak isteyen mükelleflerin ise herhangi bir Halkbank şubesine başvurmalarının yeterli olduğu ifade edilirken ayrıca Halkbank online bankacılık işlemleri üzerinden de günün her saati ödeme yapılabileceği bildirildi.

Ödemelerde Mükelleflere Taksit İmkanı

Geçmiş dönem borçlarının sistem üzerinden yeniden yapılandırılabileceği bilgisinin paylaşıldığı açıklamada, kredi kartıyla ödeme yapmak isteyen mükelleflere ise çeşitli ödeme seçeneklerinde taksitlendirme imkanı da sağlandığı belirtildi.

09 May 2018 - 13:33 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç   Serdivan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.