Güçlü altyapı için çalışmalar sürüyor

Serdivan’da su kayıplarının önüne geçmek ve bölgeye kesintisiz şekilde içmesuyu ulaştırmak için SASKİ ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta 32 Evler Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar kapsamında bölgeye toplam 4 bin 385 metre uzunluğunda içmesuyu ve yağmursuyu hattı imalatı yapılacak. 25 Aralık 2020 tarihinden itibaren Beşköprü caddesinin bir bölümünü trafiğe kapatılacaktır.

Güçlü altyapı için çalışmalar sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), su kayıplarının önüne geçmek ve içmesuyunu kesintisiz bir şekilde musluklara ulaştırmak için Serdivan İlçesi’nde çalışmalara başladı. İlk etapta 32 Evler Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar sayesinde bölgeye toplam 4 bin 385 metre uzunluğunda yeni altyapı ağı kazandırılacak. 2 bin 396 metre uzunluğunda içmesuyu hattı ile su kayıpları en aza indirilirken, uzun yıllardır yağmursuyu sorunu olan 32 Evler Mahallesi bölgesi için bin 989 metre uzunluğundaki yağmursuyu hattı ile yoğun yağışlarda yaşanabilecek olumsuzlukların da önüne geçilecek. Bu çalışmalar için 25 Aralık 2020 tarihinden itibaren Beşköprü caddesinin bir bölümünü trafiğe kapatılacaktır. Yerleşim yeri içindeki vatandaşlarımızın evlerine ulaşımı sağlanacaktır.

22 Ara 2020 - 18:02 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç   Serdivan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.