Bisiklet kullanılamaz hale geldi

Serdivan ilçesi Vatan Mahallesinde bulunan bir atölyede 3 tekerlekli bisikletin tamir edildiği sırada yangın çıktı. Yangının kaynak işlemi yapılırken meydana geldiği öğrenilirken 3 tekerlekli bisiklet ise kullanılamaz hale geldi.

Bisiklet kullanılamaz hale geldi
Bisiklet kullanılamaz hale geldi
Video için play'e tıklayın

Yangın, Serdivan İlçesi Vatan Mahallesi 4228 no’lu sokakta bulunan ve Hasan Güney’e ait olduğu öğrenilen demir kaynak atölyesinde saat 17.15 sıralarında meydana geldi. Tamiri için kaynak işlemi yapılan sırada 3 tekerlekli bisiklet bir anda alev aldı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekini sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangında can kaybı olmazken 3 tekerlekli bisiklet ise kullanılamaz hale geldi. Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

30 Tem 2021 - 17:52 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç   Serdivan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.